PO Dreqin PO... ( Thamë PO Për 24 Orë) | Click Ep.9

1 Просмотры
Издатель
Joni dhe Hilda janë të vetmit persona që thjesht mund të bëjnë një shëtitje te liqeni me një kamera dhe ta kthejnë atë në një aventurë. Në çdo seri të "Click" ata bëjnë diçka të re dhe ju marrin me vete në vlogun e tyre, ku eksplorojnë jetën në Tiranë.

Na ndiqni ne Instagram: ​...
Subscribe kanalit ne Youtube: ​...
Follow Joni Dega : ​
Follow Hilda Kertalli: ​
Категория
Мировое кино
Комментариев нет.